Csakra festmények

A csakrák érzékszerveinkkel felfoghatatlan energiaközpontok. A transzcendens életerő központjai.
Az ember egészséges szellemi és fizikai fejlődésének feltétele a csakrák harmonikus működése. Nagyon sok könyv jelent meg magyar nyelven, mely a csakra-tannal foglalkozott. Ezek jobbára átvételek, fordítások, egyik sem foglalkozott a legfontosabbal, a forrással. A lényeg a forrás, az eredet mely a magyar nyelvben rejlik. A csakra vagy inkább, ahogy ma is használatos csokra, kört és mozgást jelent, nevezhetjük körmozgásnak, és értelmezhetjük rezgésnek. Bizonyára sokan hallottak már a szív csokra elnevezést, amely egyben egy virágcsokorra való utalás is, a nyelv tömör képi elnevezéseként. Az energiacsokrok harmonikus összhangja az emberi test egészére kihat. Rendellenes vagy egyoldalú működés, a betegségek kialakulásához vezethet. A csökkent aktivitású csokrokat a mai túlcivilizált világban sokszor nehéz megfelelő működésre bírni. Az általam kidolgozott sajátos, egyéni módszer ehhez nyújt kellő segítséget.

Életem során csaknem negyven évet a festészet és több mint húsz évet a természetes gyógymódok tanulmányozásával töltöttem el. Ennek eredményeként születtek meg a Csakra képek. Az intuitív módon készített, tudatos színhasználattal alkotott csakra kép, a csakrák stimulálásának egyik leghatásosabb formája.
Az intuitív módon készített, tudatos színhasználattal alkotott csakra kép, a csakrák stimulálásának egyik leghatásosabb formája.

      Az emberek nem is gondolják, milyen szoros összefüggés van a Művészet és az Egészség között.

Festőművészként és természetgyógyászként bátran állítom, a lélekgyógyítás egyik legfontosabb eszköze a művészet. Ezzel az egyéni módszer segítségével az eredményes kezelések után az egészség megőrzése egyszerű, hatásos és természetes módon történik. A módszer az első halláskor egyszerűnek és épp ezért hihetetlennek is tűnik. A festőművészetben és a természetgyógyászatban is egyaránt magas fokon jártas, a színek és a lélek rejtelmeit egyaránt ismerő számára viszont nagyszerű lehetőség, hogy másoknak segítséget nyújtson. Ez az egyedi természetes fényterápia a testre és a lélekre is egyaránt energetizáló hatással van.

Ha többet szeretnél erről olvasni...