Lélek festmények

"Ép testben, ép lélek? - mondja a közismert szólás, de ez fordítva is igaz: akinek lelke teljesen "ép" , annak teste is ilyenné válik. A gyógyítás pedig nem más, mint az eredeti egész-ség állapot visszaállítása valamilyen eszköz, módszer segítségével. Tőlünk keletre és nyugatra egyes népcsoportoknál még fontos szerepük van a házi oltároknak, ahol is naponta akár többször is az "én" kapcsolatba kerül a lélekkel. Nálunk ez ma már nem jellemző, pedig sokat segítene nem csak a gyógyításban, de a megelőzésben is.
Festményeimen a lehetetlent, a lélek rezdüléseit igyekszem ábrázolni, amely mindenkinél más, és minden pillanatban változik. Ezeket a pillanatokat megörökíteni, a festészet tiszta, hagyományos eszközeivel , és ezzel gyógyítani - ez a küldetésem.
Egy társaságban találóan mondták rólam

"a lélek festője".

A Szív-csokrát a lélek kapujának is szokták nevezni. A csokra-rendszer központja, az egyensúly székhelye a testben. A szív-csokrában az energiaáramlás mindkét irányban, lefelé és felfelé egyaránt halad. A szeretet székhelye, a magasrendű szereteté, amely önzetlen és feltétel nélküli. Lélek festményeim ezen áramlás segítségét felhasználva járulnak hozzá a betegségek megelőzéséhez. Ez nagyon egyszerűen hangzik, és valójában az is. De mire eljutottam idáig, nagyon sokat kellett tanulnom a különböző területeken. Sok lemondás, kudarc és kísérlet vezetett el a felismerésekhez.